EezyPower – ketterä henkilöstökysely

Tiedätkö, miten omistautunutta ja hyvinvoivaa henkilöstösi on? Entä minkälainen vaikutus sillä on toimintaanne? EezyPower-henkilöstökyselyn avulla saat näkymän organisaatioosi ja oivallat, minkälaiset edellytykset menestymiselle ovat. Kevyt ja ketterä henkilöstökysely sopii erityisesti pienille organisaatioille, liiketoiminnoille tai yksittäisille tiimeille. Toimintakulttuurin kehittämispalveluihimme kuuluvasta EezyPower-henkilöstökyselystä saat näppärän työkalun menestystekijöiden tunnistamiseen ja toiminnan kehittämiseen arjessa. Palvelu on suunniteltu lähi- tai virtuaalisessa muodossa toteutettavaksi.

Selvitä, miten työyhteisössäsi voidaan

EezyPower-henkilöstökysely antaa aitoa tietoa siitä, miten työyhteisössä voidaan. Tarjoamme valmiin konseptin ja ketterän prosessin henkilöstökyselyn toteuttamiseen pienille organisaatioille. Modernin kysymyssisällön kautta saat tietoa omistautuneisuudesta ja hyvinvoinnista – seikkoja, joilla on merkittävä vaikutus organisaation menestymisessä. Organisaatiotasoisen tiedon lisäksi saat myös toimialavertailua omistautuneisuuden tasosta.

Henkilöstökyselyn tulokset viedään käytäntöön kehittämistilaisuudessa

Ratkaisevin vaihe kyselyprosessissa on, miten toiminnan kehittäminen aloitetaan yhdessä tutkitun tiedon pohjalta. EezyPower-henkilöstökyselypalveluun sisältyy kehittämistilaisuus. Osallistavassa ja innostavassa tilaisuudessa keskustellaan yhteisistä kehittämisen teemoista, priorisoidaan tärkeimmät asiat ja luodaan yhdessä kehittämisen suunnitelma.

Kevyt, mutta kattava henkilöstökysely

EezyPower-henkilöstökysely sopii pienille organisaatioille, liiketoiminnoille tai yksittäisille tiimeille. Tuomme käyttöösi valmiiksi mietityn mittariston, teknologian ja kehittämistilaisuuden. Ketterä ja kustannustehokas henkilöstökysely sisältää mittareiden taustaksi tieteellistä tutkimustietoa, jota hyödynnetään myös henkilöstötutkimuksen viitekehyksessä.

EezyPower-henkilöstökysely antaa tietoa kehittämisen tueksi

Henkilöstön hyvinvointi ja omistautuneisuus ovat asioita, jotka osaltaan määrittävät organisaation menestystä. Kyselyillä saat selville arvokasta tietoa siitä, mitä henkilöstö ajattelee. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää siitä, minkälaisia mahdollisuuksia EezyPower-henkilöstökysely voisi tuoda juuri sinun organisaatiollesi.

Kysy lisää

Mikko Innanen

Mikko Innanen
Liiketoimintajohtaja – Tutkimus ja kehitys
+35840 587 2923

Lähetä viesti