Halu kehittyä johtaa tuloksiin!

Organisaatiot panostavat yhä enemmän henkilöstökokemuksen ja organisaatiokulttuurin kehittämiseen. Tämä näkyy yritysten menestyksessä ja tuloksellisuudessa. Myös me Corporate Spiritillä olemme menestyneet asiakkaidemme kanssa. Teimme hyvän liiketuloksen ja liikevaihtomme kasvoi päättyneellä tilikaudella 11 prosentia 2,9 miljoonaan euroon, mikä on tähänastisen historiamme paras. Lämmin kiitos hyvistä tuloksista ja luottamuksesta kuuluukin ennen kaikkea upeille asiakkaillemme, joita saimme vuoden aikana paljon lisää.

”Corporate Spirit on uudistunut viime vuosien aikana kautta linjan. Asiakkaamme kokevat meidät aitona kumppanina organisaatioiden tunnemaailman johtamisessa. Kasvatimme myyntiämme viime tilikaudella niin henkilöstötutkimusten, yksilöarviointien kuin kokonaisvaltaisen kehittämisenkin rintamalla”, kertoo Corporate Spiritin Laura Santasalo, Spirit Designer & CEO.

”Organisaatiot näkevät henkilöstökokemuksen ja organisaatiokulttuurin kehittämisen nyt entistäkin vahvemmin menestyksen kulmakivenä.”

”Organisaatiot näkevät henkilöstökokemuksen ja organisaatiokulttuurin kehittämisen nyt entistäkin vahvemmin menestyksen kulmakivenä. Toteutimme viime tilikaudella tutkimus- ja kehittämishankkeita sadoille kotimaisille ja kansainvälisille organisaatiolle,” summaa Santasalo.

Corporate Spirit jatkaa uudistumistaan ja julkaisee kuluvan vuoden aikana useita merkittäviä päivityksiä Cixtranet®-tutkimusalustaansa. Uudistettu alusta tarjoaa jatkossa asiakkaiden käyttöön uudenlaisia ketteriä tutkimuskokonaisuuksia, joissa huomioidaan vahvasti myös asiakaskokemuksen merkitys.