Kokonaisvaltainen tutkimusalusta

Älykkäässä tutkimus- ja kehittämisalustassamme kehittämisprosessin hallinta on helppoa ja selkeää.

Cixtranet tutkimusalusta

Jatkuvasti kehittyvä ja intuitiivinen Cixtranet®-tutkimusalusta tarjoaa erinomaiset työkalut tutkimusten valmisteluun, vastaamiseen, raportointiin sekä tulosten hyödyntämiseen.

Helppokäyttöinen Cixtranet® toimii verkossa mahdollistaen tulosten tarkastelun yli 40 kielellä milloin tahansa. Kukin tutkimustulosten tarkasteluun oikeutettu pääsee tarkastelemaan oman vastuualueensa tuloksia havainnollisena värigrafiikkana, tekstiyhteenvetona ja tutustumaan toimenpidesuosituksiin. Lisäksi kaikki tulokset voidaan myös helposti tulostaa tai siirtää PowerPoint-esitykseen.

Tutkimusalusta tarjoaa ketterät työkalut kaikille käyttäjäryhmille

Johdolle ja HR:lle alusta tarjoaa monipuolisen analysoinnin ja raportoinnin lisäksi omaa työtä tehostavia työkaluja. Alustaan voidaan esim. tuoda organisaatiorakenne suoraan yrityksen omasta HR-järjestelmästä, tarkastella eri kieliversioita tai editoida käännöksiä sekä hallinnoida toimenpidesuunnitelmia.

Esimiehet pääsevät helposti ja monipuolisesti tarkastelemaan tuloksia, ja alusta tarjoaa työkalut parhaaseen mahdolliseen hyödyntämiseen.

Cixtranet®-raportointiin sisältyvät aina asiantuntijoidemme analyysit ja johtopäätökset tutkimustulosten todellisista merkityksistä sekä yksikkökohtaiset toimenpidesuositukset tulosten mahdollisimman hyvään hyödyntämiseen. Lisäksi alusta tarjoaa yksikkökohtaisesti selkeän raportin, joka helpottaa esimiehen työtä yksikön tulosten ja toimenpiteiden määrittämisessä. Toimenpiteiden suunnittelutyökalu mahdollistaa kehittämistoimenpiteiden kirjaamisen ja seurannan.

CIXTRANET®-tutkimusalusta löytyy osoitteesta www.cixtranet.com.

Testaa demolomaketta!

LUE LISÄÄ: Tutkimusmetodiikka

LUE LISÄÄ: Järjestelmäkehitys