PeoplePower®-henkilöstötutkimus – kuuntele, kartoita ja kehitä

Myönteinen henkilöstökokemus on organisaatioiden menestyksen edellytys. Työhönsä motivoitunut ja työpaikkaansa sitoutunut henkilöstö tuottaa erinomaista asiakaskokemusta ja vahvistaa toiminnan tuloksellisuutta. Eezyn PeoplePower®-henkilöstötutkimus on työkalu organisaatiosi henkilöstön kuunteluun, heidän sitoutuneisuutensa kartoittamiseen sekä samalla koko organisaatiosi vahvuuksien ja kehityskohteiden tunnistamiseen.

Selvitä ja varmista henkilöstösi omistautuneisuus

Henkilöstön korkea omistautuneisuus lisää tutkitusti organisaation menestysmahdollisuuksia. Kun henkilöstö kokee työnsä merkityksellisenä ja näkee organisaationsa päämäärät tavoittelemisen arvoisina, on se valmis ylimääräisiin ponnistuksiin arvostamassaan organisaatiossa. PeoplePower®-henkilöstötutkimus auttaa organisaatiotasi tuomalla näkyviksi ja kehitettäviksi henkilöstön omistautuneisuuteen liittyvät haasteet ja tavoitteiden saavuttamista rajoittavat esteet.

PeoplePower®-henkilöstötutkimus antaa työkalut kehittämiseen

Alan markkinajohtajana meillä on sekä kokemusta että näkemystä henkilöstökyselyiden toteuttamisesta ja mikä tärkeintä, tulosten analysoinnista ja niiden perusteella tehtävien toimenpiteiden suunnittelusta kanssasi. Liiketoimintalähtöinen henkilöstötutkimuksemme selvittää organisaatiosi menestyksen kannalta juuri oikeita asioita. PeoplePower®-henkilöstötutkimus johtaa oikeisiin johtopäätöksiin kehittämistarpeista ja antaa työkalut toiminnan tehokkaaseen kehittämiseen.

Jatkuva henkilöstökokemuksen mittaaminen ketterillä pikakyselyillä

Henkilöstökokemuksen kehittymistä mitataan muuttuvassa toimintaympäristössä organisaation tarpeen mukaan. Säännöllisten, yleensä kerran vuodessa toteutettavien henkilöstötutkimusten lisäksi mittaamisen ja kehittämisen työkaluina toimivat ketterät pulssikyselyt ja tiimipulssikyselyt.

Henkilöstökokemuksen kehittäminen valmennuksen avulla

Omistautuneisuusteoriaan perustuva PeoplePower®-henkilöstötutkimus tukee organisaatiosi kilpailukykyä ja menestystä.  Vaikuttavuutta henkilöstökokemuksen kehittämiseen organisaatiossasi saat esimiehille suunnatun Tuloksista toimintaan -valmennuksen avulla, joka auttaa tutkimustulosten käsittelyssä, analysoinnissa ja tarvittavien toimenpiteiden suunnittelusta yhdessä.

Toteuta henkilöstötutkimus laadukkaasti Eezyn avulla

Henkilöstötutkimus on tärkeimpiä työkaluja organisaatiosi kehittämiseen. Siksi henkilöstötutkimuksen on oltava laadukas, kattava ja toimiva – tutkimus, jonka täyttämisen henkilöstö kokee mielekkäänä ja johto hyödyllisenä. Me Eezyllä autamme organisaatiotasi menestymään pitkäjänteisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää henkilöstötutkimuksen toteuttamisesta sekä muista, täydentävistä tutkimus- ja kehityspalveluistamme.  Suunnitellaan yhdessä organisaatiollesi menestymisen askelmerkit!

Kysy lisää

Mikko Innanen

Mikko Innanen
Liiketoimintajohtaja – Tutkimus ja kehitys
+35840 587 2923

Lähetä viesti