Pulssikysely henkilöstökokemuksen mittaamiseen ja kehittämiseen

Lyhyt ja fokusoitu pulssikysely mittaa nimensä mukaisesti organisaation pulssia. Pulssikyselyn avulla johto pysyy ajan tasalla strategisesti tärkeiden asioiden kehittymisestä ja näkee toimenpiteiden vaikuttavuuden eri puolilla organisaatiota. Tämä taas mahdollistaa tarvittaessa nopean reagoinnin. Kyselyn tuottaman tiedon avulla pystytään suunnittelemaan seuraavat askelmerkit ja vaihtamaan suuntaa ripeästikin, mikäli se on tarpeen.

Mikä on pulssikysely?

Pulssikysely sisältää maksimissaan kymmenen kysymystä. Usein se toteutetaan esimerkiksi vuosittaisten henkilöstötutkimusten välissä tarvittavalla toistumistiheydellä, esimerkiksi kerran kvartaalissa tai joka toinen kuukausi. Se voidaan toteuttaa koko organisaatiossa tai tietyssä liiketoimintayksikössä omana tiimipulssikyselynään.

Mitä hyötyä pulssikyselystä on?

Pulssikysely näyttää, miten esimerkiksi erilaiset muutokset tai integraatio etenevät eri puolilla organisaatiota. Kysely auttaa löytämään sisäiset parhaat käytännöt ja toisaalta myös tuen tarpeen. Pulssikyselyn avulla johto saa ajantasaista tilannekuvaa ja seurantatietoa.

Matalan kynnyksen henkilöstökysely – osallistuminen helppoa ja nopeaa

Alkuvaiheen suunnittelun ja ensimmäisen pulssikyselyn jälkeen jatko on jouhevaa. Nopea ja vaivaton vastaaminen tekee osallistumisen henkilöstölle mielekkääksi, kun täytettävänä ei ole kymmenien kysymysten kyselytutkimusta. Helposti hahmotettavat tulokset ovat ymmärrettäviä koko henkilöstölle. Johdolle ne taas mahdollistavat nopean reagoinnin ja päätöksenteon.

Pulssikysely helposti osaksi organisaation arkea

Me Eezy Spiritissä olemme liiketoimintalähtöisen ja tutkittuun tietoon pohjautuvan kehittämisen huippuasiantuntija. Pulssikysely on vain yksi monista henkilöstökokemuksen ja toimintakulttuurin kehittämiseen liittyvistä palveluistamme, jonka voit helposti ottaa osaksi organisaatiosi arkea. Haluamme auttaa organisaatiotasi kehittymään paremmaksi joka päivä. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Kysy lisää

Mikko Innanen

Mikko Innanen
Liiketoimintajohtaja – Tutkimus ja kehitys
+35840 587 2923

Lähetä viesti