Tiimipulssikysely osana henkilöstökokemuksen kehittämistä

Tiimipulssikyselyt (SnapShot) ovat yksiköiden ja tiimien omia kyselyitä. Tiimipulssikyselyillä voidaan helposti ja nopeasti mitata, miten sovitut toimenpiteet toteutuvat arjessa. Ketterä ja kustannustehokas tiimipulssikysely täydentää ja tukee asetettujen tavoitteiden saavuttamista.

Helppo ja nopea pikakysely

Pikakysely auttaa tiimejä varmistamaan kehittämisen jatkuvuuden seuraamalla sovittujen toimenpiteiden vaikuttavuutta ja yhteisen toiminnan kehittymistä helposti ja nopeasti.

Olemme kehittäneet matalan kynnyksen kyselyitä tukemaan esimiesten johtamaa toiminnan kehittämistä organisaation arjessa. Kyselyt ovat osa kokonaisvaltaista henkilöstökokemuksen ja toimintakulttuurin kehittämistä, joihin Eezy Spirit tarjoaa runsaasti asiantuntevaa tukea.

Toteuta tiimipulssikysely henkilöstötutkimusten välissä

Esimiehet voivat toteuttaa tiimipulssikyselyitä omille tiimeilleen ja tällä tavoin seurata arjessa henkilöstötutkimusten välissä, miten oma tiimi onnistuu toiminnan kehittämisessä valittujen toimenpiteiden osalta. Tiimipulssikysely on ketterä työkalu muutoksen monitorointiin ja menestymisen mahdollistamiseen.

Kysy lisää

Mikko Innanen

Mikko Innanen
Liiketoimintajohtaja – Tutkimus ja kehitys
+35840 587 2923

Lähetä viesti