ISO-sertifiointi on laadukkaan palvelun tae

Corporate Spirit on jo yhdeksättä kertaa peräkkäin läpäissyt Kiwa Inspectan laatuauditoinnin ilman ainuttakaan poikkeamaa tai huomautusta!

Tutkimustoimintamme laatujärjestelmälle myönnetty ISO 20252:2012 -laatusertifikaatti on merkittävä todiste toimintamme luotettavuudesta.

”Tarkasti määriteltyjen prosessien avulla tuotamme parempaa laatua eli luotettavia tutkimustuloksia sekä niiden oikeita tulkintoja ja hyödyntämistä, kun taas heikkotasoiset prosessit voivat pahimmillaan sisältää piittaamatonta datan käsittelyä, epäluotettavien tutkimustulosten julkaisemista ja sattumanvaraisten ohjeiden ehdottamista”, kertoo Corporate Spiritin laatupäällikkö Aino-Maria Hansén.

On asiakkaan edun mukaista vaatia yhteistyökumppaneiltaan pelkän laadunvalvontajärjestelmän lisäksi myös laatusertifikaattia. Sertifikaatti on merkki siitä, että toimimme lupaustemme mukaan.

ISO-sertifikaattimme kattaa tutkimuksen toteutuksen hallinnan, tietojen keräämisen, tiedonhallinnan ja tiedonkäsittelyn sekä tutkimusprojektien raportoinnin Suomessa.

Lue lisää laatujärjestelmästämme