Kulttuuritutkimus – selvitä organisaationne nykyinen työkulttuuri

Toimintakulttuuri, jota kutsutaan myös työkulttuuriksi, on alusta, jolle organisaation menestyksellinen toiminta arjessa rakennetaan. Eezy Spiritin kulttuuritutkimuksen avulla tehdään näkyväksi, millainen työkulttuuri organisaatiossa nykytilassa vallitsee. Toimiva työkulttuuri luo edellytykset menestymiselle ja taloudelliselle tulokselle.

Mikä on tavoitekulttuuri ja miksi sen määrittäminen on tärkeää?

Kulttuuritutkimuksen avulla määritetään tavoite- eli ideaalikulttuuri sekä elementit, joita tarvitaan tavoitteen saavuttamiseen. Erottautuva, yhdenmukainen ja vahva tavoitekulttuuri antaa pohjan hyvälle henkilöstö- ja asiakaskokemukselle. Vahvan tavoitekulttuurin organisaatiot menestyvät usein muutostilanteissa paremmin ja toimivat ketterämmin.

Tutkimustulokset kertovat kehittämisen suunnan

Tutkimuksen tulosten perusteella voidaan työstää kulttuurin kehittämisen painopistealueet ja nähdään, miten yhtenäinen organisaationne työkulttuuri on. Tulosten perusteella voidaan aloittaa organisaatiossanne tarvittava muutosprosessi. Toiminnallisten ja fasilitoitujen työpajojen ja valmennusten keinoin autamme organisaatiotasi saavuttamaan sille asettamanne tavoitteet.

Toimiva työkulttuuri Eezyn avulla

Eezyn asiantuntijapalveluiden avuilla organisaatiosi pystyy kehittämään toimintakulttuuriaan paremmaksi. Meillä on yli 30 vuoden kokemus suomalaisesta työelämästä ja sen kehittämisestä. Saat meiltä yksilöllisesti räätälöityä palvelua, joka keskittyy tarkasti juuri sinun organisaatiosi tilanteeseen. Kehitetään yhdessä teille entistäkin parempi työkulttuuri.

Kysy lisää

Mikko Innanen

Mikko Innanen
Liiketoimintajohtaja – Tutkimus ja kehitys
+35840 587 2923

Lähetä viesti