Etäjohtaminen

Eezy Spirit on etäjohtamisen kehittämisen kumppani, joka tukee organisaatioita arjen monikanavaisen johtamisen rakentamisessa.

Vallitseva tilanne toimintaympäristössämme on johtanut etätyöskentelyn lisääntymiseen räjähdysmäisesti. Tilanne voi olla organisaatiolle uusi tai etätyön voimakas lisääntyminen tuo uudenlaisia haasteita esimiestyöhön.

Etätyön johtaminen vaatii usein esimieheltä enemmän kuin perinteinen johtaminen ja siihen liittyy erilaisia toimintamalleja. Lisäksi fyysisen kohtaamisen puute saattaa haastaa esimiestehtävien onnistunutta hoitamista.

Etätyön johtamisen valmennuksen sisältö:

  • Johdanto virtuaalivalmennukseen
  • Esimiehen roolit ja tehtävät etätyössä
  • Virtuaalisen työyhteisön rakentaminen
  • Onnistuminen etätyön johtamisessa

Toteutamme, etäjohtamisen virtuaalivalmennusta, joka tarjoaa valmiuksia kohdata etäjohtamisen haasteet ja mahdollistaa onnistuminen esimiehenä myös uudenlaisessa johtamistilanteessa. Valmennuksessa käsitellään esimiehen tehtäviä ja roolia sekä etätyössä olevan työyhteisön toimintaa ympäristössä, jossa työskentely ja vuorovaikutus tapahtuu pääasiassa tai ainakin suurelta osin sähköisten viestintävälineiden avulla.

Tavoitteena on antaa valmiuksia hyvien toimintatapojen ja johtamiskäytäntöjen luomiseen etätyöskentely-ympäristöön, jotta esimies pystyy huolehtimaan velvoitteistaan ja tukemaan työyhteisöä.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin kerromme lisää laadukkaista johtamisen kehittämisen palveluistamme!

Kysy lisää

Ulla Nikula

Ulla Nikula
Head of Sales & Business Development
+358 40 538 3538

Lähetä viesti