Reflex-kyselytyökalu organisaatioille

Reflex-kyselytyökalu on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla organisaatio voi ketterästi toteuttaa erilaisia kyselyitään ajasta ja paikasta riippumatta. Kyselyillä saadaan arvokasta tietoa arjen tueksi esimerkiksi organisaation muutostilanteessa tai kartoitettaessa mielipiteitä jostain ajankohtaisesta asiasta. Reflex-kyselytyökalu edistää matalan kynnyksen vuorovaikutusta organisaation sisällä, joka taas edistää yhteenkuuluvuuden ja kuulluksi tulemisen tunnetta työyhteisössä.

Ketterä kyselytyökalu osana monipuolista palvelutarjontaa

Me Eezy Spiritillä olemme erilaisten tutkimuspalveluiden markkinajohtaja Suomessa. Reflex-kyselytyökalu täydentää tutkimuspalveluitamme mahdollistaen ketterien itsepalvelukyselyiden nopean käynnistämisen.

Voit suunnitella ja toteuttaa lyhyitä kyselyitä valitsemillesi kohderyhmille, kuten tiimille, projektiryhmälle tai vaikkapa koko henkilöstölle.

Oman kyselyn raportointi tapahtuu tutulla CIXTRANET®-tutkimus- ja -kehittämisalustalla heti vastaamisajan päätyttyä. Alusta mahdollistaa tulosten helpon ja monipuolisen tarkastelun sekä antaa työkalut tulosten parhaaseen mahdolliseen hyödyntämiseen.

Helppo ottaa käyttöön ja käyttää

Reflex-kyselytyökalu aktivoidaan osaksi organisaatiosi käytössä olevaa Cixtranet-lisenssiä lisäpalveluna. Kyselytyökalun käyttö on helppoa, ja opastamme sinua käyttöönotossa. Voit käynnistää yksinkertaiset kyselyt itse laadituilla sisällöillä tai valita organisaationne tarpeisiin valmiiksi määritetyistä sisällöistä sopivat kysymykset.

Kyselytyökalu mahdollistaa myös säännöllisen fiiliskyselyn ja tulosten kehittymisen seurannan. Saat tämänkin palvelun käyttöösi omien Cixtranet-tunnustesi taakse.

Kyselytyökalu, joka palvelee juuri sinun organisaatiotasi

Reflex-kyselytyökalu on räätälöitävissä yksilöllisesti organisaatiosi tarpeisiin. Autamme mielellämme yksittäisten kyselyiden sisällönsuunnittelussa tai vaihtoehtoisesti voimme muotoilla yhdessä organisaationne tarpeisiin sopivia kysymyspattereita. Toteutamme pikakyselyt tarpeen mukaan myös avaimet käteen -palveluna.

Olethan yhteydessä, niin kerromme lisää!

Kysy lisää

Mikko Innanen

Mikko Innanen
Liiketoimintajohtaja – Tutkimus ja kehitys
+35840 587 2923

Lähetä viesti