Älykkäät kehittämisen ja johtamisen työkalut – tutustu CIXTRANET®-alustaan

Suunnittele, kysy, oivalla ja kehitä Cixtranet-teknologian avulla! Eezy Spiritin CIXTRANET® -tutkimus- ja kehittämisalusta mahdollistaa monipuolisesti datan hyödyntämisen organisaation kokonaisvaltaisessa kehittämisessä. Modernit kehittymisen ja johtamisen työkalut ovat avainasemassa silloin, kun tarvitaan tarkkaa, faktoihin perustuvaa tietoa kehittämisen tueksi. Jatkuvasti kehittyvä CIXTRANET®-alusta tarjoaakin helppokäyttöiset työkalut tutkimusten valmisteluun, vastaamiseen ja raportointiin sekä tulosten älykkääseen hyödyntämiseen.

Moderni tutkimus- ja kehittämisalusta johdon, esimiesten ja HR:n käyttöön

CIXTRANET® mahdollistaa johdolle ja esimieskäyttäjille tulosten helpon ja monipuolisen tarkastelun sekä antaa työkalut tulosten parhaaseen mahdolliseen hyödyntämiseen. Moderni tutkimus- ja kehittämisalusta yhdistää organisaation kokemusdatan yksien tunnusten taakse. Monikielinen ja dynaaminen CIXTRANET® toimii verkossa yli 40 kielellä.

Raportointi tarjoaa tulokset selkeänä grafiikkana, tekoälyä hyödyntävinä tekstiyhteenvetoina ja toimenpidesuosituksina. Kaikki tulokset voidaan helposti tulostaa tai siirtää eri tiedostomuotoihin jatkokäyttöä varten.

Esimieskäyttäjä voi käynnistää oman pikakyselyn tiimille kehittämisen seurantaan. HR:lle alusta tarjoaa monipuolisen numeerisen ja avopalauteanalytiikan lisäksi omaa työtä tehostavia työkaluja organisaation kehittämisen tueksi. Kaikki kyselydata kertyy yksien tunnusten alle.

  • Tutustu: Esimiesten vinkkikirjasto
  • Tutustu: Reflex-kyselytyökalu

Henkilöstö- ja asiakaskokemuksen kehittäminen uudella tavalla

Mikäli modernit kehittämisen ja johtamisen työkalut olisivat tarpeen sinunkin organisaatiosi kehittämisessä, kysy meiltä lisätietoja Cixtranet-alustan hyödyntämisestä. Alustan tarjoamien monipuolisten digitaalisten palveluiden avulla henkilöstökokemuksen kehittäminen ja asiakaskokemuksen kehittäminen on mahdollista toteuttaa entistäkin paremmin.

CIXTRANET®-tutkimusalusta löytyy osoitteesta www.cixtranet.com.

Kysy lisää

Mikko Innanen

Mikko Innanen
Liiketoimintajohtaja – Tutkimus ja kehitys
+35840 587 2923

Lähetä viesti