TUTKIMUSPALVELUT

Eezy Spiritin tutkimuspalveluilla saat faktapohjaista tietoa ja näkemyksiä henkilöstö- ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Tuotamme oivalluksia nykytilanteesta ja tuemme organisaatiotasi kehittymään.

Me Eezy Spiritissä tarjoamme vaikuttavia tutkimuspalveluita henkilöstö- ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Osaamisalueillamme ovat toimintakulttuurin kehittäminen, Johtamisen kehittäminen, hyvinvoinnin johtaminen, HR-prosessit, asiakaskokemuksen kehittäminen. Kehittämällä kokonaisvaltaisesti organisaatiotasi, varmistat kehittymisen tavoiteltuun suuntaan ja strategian saavuttamisen edellytykset.

Tutkimuspalvelumme kattavat niin suurten organisaatioiden räätälöidyt tutkimustarpeet kuin valmiiksi konseptoidut, ketterät tutkimukset henkilöstö- ja asiakasrajapinnan muuttuviin tarpeisiin. Autamme organisaatiotasi nykytilan selvittämisessä, ja toimintanne kehittämisessä tutkitun tiedon pohjalta.

Olemme yli 30 vuoden kokemuksella ja Suomen laajimmalla työelämän vertailuaineistolla markkinajohtaja henkilöstökokemuksen kehittämisessä Suomessa. Toteutamme vuosittain erilaisia tutkimuksia sadoille suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille.

Toimintakulttuurin kehittämiseksi ja mittaamiseksi toteutamme räätälöidyt henkilöstötutkimukset, kevyet pienten organisaatioiden henkilöstökyselyt, ketterät pulssikyselyt, kulttuuritutkimukset sekä asiantuntijoiden 270-asiantuntijapalautteet.

Johtamisen kehittämisen varmistamiseksi toteutamme 360-esimiespalautteita sekä johtoryhmätyön itsearviointeja ja hallitustyön itsearviointeja.

HR-kehittämisen tueksi toteutamme monipuolisia tulokas- ja lähtijäkyselyitä. Lisäksi asiakkaanamme voit toteuttaa organisaatiossasi omia ketteriä Reflex-pikakyselyitä.

Tutustu tutkimuspalveluihimme

Toimintakulttuurin kehittäminen

Laadukkaat tutkimuksemme tukevat menestyvän toimintakulttuurin kehittämistä. Toteutamme mm. henkilöstötutkimuksia, kulttuuritutkimuksia, pulssikyselyitä, 270-asiantuntijapalautteita sekä viestintä- ja toimintatyyliarviointeja.

Johtamisen kehittäminen

Autamme selvittämään johtamisenne nykytilaa ja kehittämään johtamiskulttuurianne. Toteutamme laadukkaat 360-esimiespalautteet sekä johtoryhmä- ja hallitusarvioinnit.

HR-Kehittämispalvelut

Autamme selvittämään työntekijän elinkaareen liittyviä asioita toteuttamalla tulokas- ja lähtijäkyselyitä. Lisäksi asiakkaanamme voit toteuttaa organisaatiossasi omia ketteriä Reflex-pikakyselyitä.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin.

Lue näkökulmatekstimme henkilöstökokemuksen kehittämisestä

Kysy lisää

Ulla Nikula

Ulla Nikula
Head of Sales & Business Development
+358 40 538 3538

Lähetä viesti